Home / Entertainment / Exclusive Interview with Fast Rising Nigerian Artiste ‘Usherdee’

Exclusive Interview with Fast Rising Nigerian Artiste ‘Usherdee’

Usherdee is a Nigerian Fast Rising Rapper and Songwriter. 

He’s good in terms of Lyrical Content and Dope delivery,He won the OSMAS award2017 for the Best Rap Single with his hit track titled ‘Streetizen’,he has been serving the streets with his hot bangers and right now we had a chat with him and his fans were able to throw him questions too.

So,if you think there’s still something you’re yet to know about ‘Usherdee’,read the Interview below…

1)Question:Tell us your full name and how you arrived at your stage name *’Usherdee’*

 

Answer:I am Adeleye Abiodun Boluwatife Daniel…i was given the alias Usherdee when i was in Junior Secondary school by my friends,Usher was my favorite artiste then and ‘D’ starts my last name… They came up with ‘Usherdee’ so I couldn’t change it till now nd I love it.It’s spreading. 

 

2)Question:What led you into Music?Tell us about the Genesis of your career 

 

Answer:That’s Still something I can’t really explain… I just woke up one day and started Rapping and started Singing… I started by doing freestyles in the class whenever teachers were not around, that was early 2016.

 

3)Question::For how long have you been doing Music? 

 

Answer::Officially 2years now. 

 

4)Question::what Genre of music do you do? 

 

Answer ::I’m a versatile Artiste,I rap,I sing,I’m not on a one way.

 

5)Question::What’s your source of inspiration and who are your role models in the music Industry? 

 

Answer::God is the major Source of Inspiration,but I can’t deny the fact that I love Wizkid and Olamide,I love them bcos they’re successful,they made it out of nothing.Big Motivation for me. 

 

6)Question::What’s your greatest challenge as an upcoming artist and how do you go about it? 

 

Answer::Finance…,There was even a time a blogger deleted my song on his blog because I couldn’t pay him,But thank God for My mother,she assists me alot,IssyMsk,my friends too and a Lady I can’t disclose her identity yet….in short,I’m blessed with good people. 

 

7)Questions::Who are your favorite Artists? 

 

Answers::Wizkid,Olamide and Reminisce. 

 

8)Question::Who do you see as a competition in the Music Industry? 

 

Answer::The sky is wide enough for millions of bird to fly without clash… Nobody can take what’s mine… I see nobody as a competition 

 

9)Questions::Tell us about your Recent and forthcoming projects?

 

Answer::My last track ‘WARNING’ bagged two nominations at the OSMAS 2018…but I’m working on lotta projects right now,The world should just stay ready for Me.I’m coming big cos Grace found me already. 

 

10Question::Are you in a relationship?

 

Answer::Yes… With my hustle.

 

Question :: #MeetUsherdee

“Its clear that not all Rappers understands the concept of rapping .. My question is..who and who and who do you think understands RAP amongst ondo state rappers

 

Answer:: You’re ryt 

to mention few who understands these things we’re doing… I’ll go for

 

*Superwozzy*

*Seriki Poly*

*Scripts*

*Koloflow*

*Fabexino*

*Revelation*

 

I must confess these people are my super six.

You can follow Usherdee on Social medias

IG @usherdeequality

Twitter @usherdeequality

FB @Usherdee Quality

Thanks for Reading…..

About Starry Tunes

Check Also

Falz, Adesua, Odunlade, Omotola Nominated For AMVCA Award 2018 [FULL LIST]

Falz, Adesua, Odunlade, Omotola Nominated For AMVCA Award 2018 [FULL LIST] The list of nominees …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *